Website is weer actief.

Zo kan het verkeren

Gepubliceerd op 11 september 2019 om 20:18

door Darlon

Tsja, daar sta je dan met je grote geile bek. De vrouw waar je zo enorm van houdt te stimuleren om eens seks met een andere man te hebben. 

Ik heb het geweten, en nu pluk ik daar de, soms zure, vruchten van. Een ontdekkingsreis van een aantal jaar met verschillende contacten die allemaal spannend en van redelijk korte duur waren. Niet echt bedreigend, eigenlijk alleen maar lekker.

Nu, september 2019, heb ik al bijna één jaar geen coïtus mogen bedrijven met mijn vrouw.

Zo kan het verkeren

In augustus 2018 hoorde ik van Meesteres dat er een contact gelegd was met een Dominante man. Vrij snel was de machtsstrijd door Johan gewonnen. Was dit wel Meesteres eigen of was dit een diep verlangen?

De daarop volgende weken leerde ik meer kennen van Johan en voelde ook zijn dominantie zonder hem gesproken of gezien te hebben.

Door het enthousiasme van Meesteres raakte ik ook enthousiast, zo erg zelfs dat ik uit respect voor Johan begin oktober aan Meesteres vroeg om mij niet meer toe te laten in haar liefdesgrotje, niet goed realiserend wat ik bewerkstelligde met deze opmerking.

Twee weken later werd mij opgedragen om Meesteres naar een lunchroom te rijden en daar mij voor te stellen aan Johan. De weekenden daarvoor had Johan Meesteres steeds opgehaald en haar zondags aan het eind van de dag weer thuis afgezet. De gesprekken die wij voerden leiden ertoe dat ik vroeg om Johan de huissleutel te mogen geven. 

Op de bewuste vrijdag werd de lange rit redelijk stil afgelegd, zenuwen gierden door mijn keel en lijf. Na ruim een uur rijden stopte ik voor de lunchroom en zette Meesteres af, vervolgens parkeerde ik de auto en wachtte tot ik mocht komen. Na een kwartiertje ging mijn telefoon. Onrustig stapte ik uit met in mijn hand een houten kistje met de huissleutel. Met een hartslag van 300 stapte ik de lunchroom binnen en liep naar het tafeltje waar Johan en Meesteres al zaten met een drankje voor zich.

Johan stond op en ik gaf hem een hand en noemde mijzelf bij mijn normale voornaam.

"Dag Darlon, ik ben Meester Johan en zo mag je mij ook noemen. Ga daar maar zitten."

Meester Johan en Meesteres zaten naast elkaar en ik aan de korte kant van de tafel. De reden dat Meester Johan mij Darlon noemde was dat dat de naam was die ik als schrijver gebruikte, Meester had mijn novelle inmiddels gelezen. Na een fijn, laat ik het maar zo zeggen, onderhoud kwam het moment van de overhandiging van de sleutel. Er is nog veel gepraat en wat gegeten en toen droeg Meester mij op om te gaan en Meesteres gaf aan dat ik de rekening moest betalen.

Met een steen in mijn maag reed ik naar huis en soms stoppend, omdat ik door mijn tranen de weg niet goed meer kon zien, ben ik uiteindelijk thuis gekomen.

Die zondagavond kreeg ik een Whatsapp dat Meester en Meesteres koffie wilden als zij zo thuiskwamen. De koffie pruttelde nog en ik hoorde en zag de voordeur opengaan. Meester Johan hield galant de deur voor Meesteres open en gaf zijn autosleutel aan mij en gaf opdracht de tas van Meesteres uit de auto te halen.

Tijdens de koffie werd er gepraat over het heerlijke weekeinde en hoe ik deze dagen doorgebracht had. 

Meester Johan had van Meesteres gehoord dat ik het liefdesgrotje van Meesteres niet meer zou betreden met mijn pik. Meester maakte mij duidelijk dat hij dat enorm waardeerde maar er wat aan toe te voegen had. De Holes of Happiness van Meesteres, mond, kut en kont zijn voortaan voor mijn clit verboden terrein.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.