Website is weer actief.

Onverwacht

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 23:45

door Darlon

5 januari 2020,

Precies 15 maanden nadat Meester Johan voor het eerst zijn slavin had geneukt en Darlon had verboden nog zijn klitje te gebruiken in een van zijn slavin haar gaten, kwam hij onverwacht maar toch bij ons verheugt aan.

Een heftige middag en avond van gesprekken en seks. Seks waarbij zowel Aïna als Darlon het nodige te verduren kregen. Pijpen, neuken likken, strelen, knijpen, aaien, slaan, plagen en alles wat je maar kan bedenken kwam voorbij.

Voor mij, Darlon, was het hoogtepunt om 's nachts een schreeuw te horen vanuit de slaapkamer dat ik nodig was. Slaapdronken stapte ik uit mijn bed en klopte aan de deur van Meester en Aïna. Nadat ik binnen mocht komen zag ik Meester rustig bovenop Aïna liggen, wachtend tot ik er was zodat hij zijn leeggespoten lul uit haar kut kon halen. Slaapdronken maar zeer gulzig schoof ik tussen Aïna haar benen en slurpte haar kut leeg. Meester was al even niet klaargekomen en de hoeveelheid was fantastisch veel. Nadat ik Aïna haar kut met pijn en moeite had losgelaten zocht ik snel de slapper wordende pik van Meester op. De laatste sporen van de geile neukpartij zoog en likte ik van zijn lul. Met een druipende klit verdween ik even later weer uit de kamer en ging in mijn eigen bed liggen. Schokkend genietend van de smaak in mijn mond. Het duurde lang voor ik weer in slaap viel, maar wel met een zeer voldaan gevoel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.