Website is weer actief.

Hete zondag

Gepubliceerd op 22 september 2019 om 09:13

door Darlon

Het is zondagmorgen kwart over zeven als ik, al even wakker, mijn bed uitstap en naar de echtelijke slaapkamer van Aina en mij loop. Als Meester bij ons is, is dat niet meer ónze slaapkamer maar de slaapkamer van Meester en Aina. In de logeerkamer welke wij de cuckkamer noemen slaap ik.

Zachtjes maar toch hoorbaar klop ik op de deur, ik wacht, geen reactie, weer klop ik en nu hoor ik de stem van Meester dat ik binnen mag komen. Eerst loop ik naar Aina en geef haar een kus en wens haar goedemorgen. Dan loop ik om het bed en zeg Meester goedemorgen en geef hem een knuffel en een wangkus. Meester slaat het dekbed open en laat mij naast hem op het grote bed plaatsnemen. Ik kruip met mijn schouder in zijn oksel, vlij mijn hoofd op zijn borst en leg mijn been over zijn been, mijn hand gaat zacht over zijn buik naar zijn nog zachte lul welke ik lief vastpak en door de beweging van mijn hand langzaam laat groeien. Inmiddels is Aina op dezelfde wijze aan de andere kant van Meester gaan liggen en wij kijken elkaar gelukkig aan.

 

Alle drie genieten wij van dit heerlijke moment, toch dwalen mijn gedachten weer af naar de avond ervoor. Hoelang ik al geslapen had weet ik niet maar erg lang was het nog niet, ik schrok wakker van geroep en het duurde even dat het tot mij doordrong dat het mijn naam was die ik hoorde. Wankelend stapte ik uit bed en liep naar de slaapkamer van Meester en Aina waar ik aanklopte. Na een ja deed ik open en zag Meester op zijn knieën met voor hem  Aina op haar knieën, gelijk wist ik mijn taak. Snel kroop ik op het bed en terwijl Meester zijn nog harde staaf uit de schede van Aina trok dook ik op mijn rug met mijn mond onder haar open en roze kut die niet veel later de genotssappen van hen beide zou prijsgeven aan mijn gulzige mond. Aina kwam omhoog en ik voelde nog meer geilvocht en zaad mijn mond inlopen. Nadat Aina leeg en schoon was kroop ik tussen de benen van Meester en begon zijn pik en zak schoon te likken totdat Meester zei dat ik nu meer aan het pijpen was dan aan het schoonmaken en ik moest weer naar mijn eigen bed. Gelukzalig met een heerlijke smaak in mijn mond en een knellende kuisheidsgordel val ik weer in slaap.

 

We blijven niet lang in bed omdat het mogelijk de laatste extreem mooie dag van deze zomer is. Na het douchen en ontbijten stappen we in de auto. Meester en Aina achterin en ik achter het stuur, na een gezellige rit van een uurtje komen wij op de plek waar wij willen zijn. Nu nog een kwartiertje lopen en dan zijn wij op ons plekje. Kleden en handdoeken worden neergelegd en naakt vlijen wij ons op de handdoeken en genieten van de zonnestralen.

Over de gehele dag genieten we van de meegebrachte hapjes en drankjes en ook van seks. Pijpen en likken is er voor mij en Meester en Aina neuken, soms zonder kijkers maar ook met mannen die steeds dichter bij komen en met hun pikken spelen. Dan vraagt Meester aan een man of hij door mij, zijn slaaf, gepijpt wil worden. Dat laat deze man zich geen twee keer zeggen en ik pak een condoom, eerst blijft die man staan maar niet veel later ligt hij met zijn benen wijd op mijn handdoek en laat zich mijn gezuig welgevallen. Meer mannen verzamelen zich om ons heen en ik zie terwijl ik even opkijk een gehurkte man een andere man aftrekken. Wetend dat ik nu gezien wordt als een hoer ga ik geil door met pijpen en voel de man schokken als hij klaarkomt. Nu stelt Meester voor aan de man die afgetrokken wordt of hij ook gepijpt wil worden. Dat laat die man zich geen twee keer zeggen en ook hem pijp ik diep, zijn pik is groter dan van de eerste man, hij blijft staan en ik zit op mijn knieën. De man die hem aftrok speelt nu met mijn gezwollen ballen en tepels, dit maakt mij nog geiler en ik lek vreselijk.

 

Zo snel als alles begon is het ook alles weer voorbij en met een fijn gevoel wordt ingepakt en gaan we naar de auto, onderweg nog een pannenkoek eten en thuis nog een drankje in de tuin voor het slapen gaan. Deze nacht slaap ik weer in de cuckkamer en morgen mag ik weer bij Aina in bed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.