Website is weer actief.

Nachtelijk intermezzo

Gepubliceerd op 14 september 2019 om 23:14

door Darlon namens Meester Johan

Juni 2019.

Heel lichtjes was hij wakker geworden van het opstaan van zijn slavin, terwijl zij naar de wc liep viel hij weer in slaap. Toch zijn geest wakker genoeg om de herinneringen van de dag ervoor naar boven te halen.

Nadat hij zijn auto voor de voordeur had geparkeerd, uit was gestapt en met zijn sleutel de voordeur had geopend, zag hij achter de deur zijn mooie volle onderdanige slavin staan. Haar blonde haar hing losjes langs haar gezicht, sprekende ogen en rood getuite lippen spraken boekdelen. Hij observeerde haar verder en zag een mooie nieuwe jurk met een rits die van boven tot onder liep, of van onder tot boven. Van beide zijde was deze enigszins geopend. Terwijl zij zich rond draaide voor hem zag hij haar kousen met een mooie zwarte naad aan haar achterzijde.

Goedkeurend knikte hij, liep naar haar toe, pakte haar vast en zoende haar op de mond. Zijn handen gleden langs haar lichaam voelde haar rug, haar heupen, haar buik, haar borsten, haar hals en langzaam gleed hij met zijn handen naar beneden. In haar ogen kijkend trok hij langzaam de rits van haar jurk omhoog zijn handen gingen onder de jurk door, voelde haar blote zij, haar blote billen, de jarretels en zijn vingers rusten uiteindelijk op haar hete vochtige en geurende schaamlippen. Vanzelfsprekend droeg zij geen slipje.
Zacht bespeelde hij de warme gladde schaamlippen onderwijl strak in haar ogen kijkend en zien dat zij deze niet meer kon focussen. Zijn natte vingers raakten de lippen van haar mond aan en duwde deze open zodat zij haar eigen geil van zijn vingers mocht af zuigen.

Aan het voeteneinde van het bed voelde hij haar onder de dekens kruipen, zijn benen spreiden en met haar mond zijn lul een kus geven. Het duurde ook niet lang voor zijn grote lul hard overeind stond.
Haar gulzige mond zoog zijn pik naar binnen, eventjes heel diep in haar keel, hij voelde het puntje van haar neus tegen zijn buik.
Hij sloeg het dekbed van hun lichamen af stopte zijn handen onder zijn hoofd om nog beter te kunnen kijken hoe zijn slavin zijn heerlijke pik aan het verwennen was. Hij voelde zijn strakke zak nog verder samentrekken. Zijn handen pakten haar haar vast en trokken haar van zijn pik af. Hij duwde haar van zich af. Zonder verder na te denken duwde hij zijn benen tussen de hare, zijn druipende lul schoof hij hard in haar kut. Wild bereed hij zijn slavin maar voor hij klaarkwam stopte hij, schoof uit haar en ging op zijn rug liggen om nog even te gaan slapen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.