Website is weer actief.

Propere blowjob

Gepubliceerd op 6 oktober 2019 om 14:23

door Darlon

Zondag 29 september 2019. 

Het was een zwaar weekend geweest niet lichamelijk maar wel geestelijk. De dagen, voordat Aina op vrijdagmiddag door Meester opgehaald was, hadden wij elkaar ook weinig gezien en gesproken vergeleken met andere dagen.

Dit resulteerde in een gevoelsmatig lang wachten op de zondagmiddag tot Meester Johan en zijn slavin Aina de voordeurdrempel over zouden stappen.

Eindelijk, een uur later dan ik in eerste instantie wist ging de voordeur open. Gelijk liep ik de keuken uit om Meester en Aina te begroeten. Ondanks dat Meester zijn slavin dit weekend goed gebruikt had was Meester nog steeds erg geil, terwijl Aina even boven was en ik van de keuken de woonkamer inliep stond Meester al naakt met een stijve lul op zijn slaaf te wachten.

Liggend op mijn rug op de eettafel ontving ik Meester zijn heerlijk grote lul diep in mijn goed gespoelde kut. Meester neukte er flink op los en ik kneep mijn kut zo strak mogelijk. Voor dat Meester klaar kwam stapte hij naar achter en liet mij schokkend liggen. Wat is het toch enorm lekker als je geneukt wordt.

 

Later die middag kreeg ik er een nieuwe taak bij. Als Meester of Aina naar de wc zijn geweest moet ik Meester zijn pik schoon pijpen en Aina haar kut schoon likken. Dit gebeurde al als Meester, Aina of mij neukte, maar de laatste druppels moest ik nu voortaan tot mij nemen, wie weet wordt ik ook nog eens het toilet voor Meester en Aina.

Nu kwam Meester met zijn pik vooruit van de wc en gaf opdracht tot die zalige taak. Snel knielde ik voor Meester en nam zijn half stijve staaf in mijn mond en ik zoog hem zo diep mogelijk naar binnen. Met mijn tong duwde ik tegen zijn plasbuis en masseerde ik het laatste vocht uit zijn groeiende pik. Dit beviel Meester wel en hij pakte mijn hoofd vast en drukte zijn pik zo diep mogelijk, tegelijk begon ik te slikken en voelde zijn eikel mijn keel in zakken. Met natte ogen voelde ik na veel hele lange seconden de druk verminderen en haalde Meester zijn pik uit mijn keel en mond. Met de opmerking dat het heerlijk was ging Meester weer zitten.

 

Die dag is er nog veel meer gebeurd maar ik ga (nu) niet alles vertellen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.